HTML

Melyik a legjobb kapus?

Heja Sverige Friskt humör, det är det som susen gör!

Friss topikok

Linkblog

Nem állunk meg a végső győzelem felé vezető úton

2008.06.14. 23:57 Lars Göran Petrov

A német kollégára utalnék először: úgy tűnik, összgermán stratégiát dolgoztak ki erre a tornára. Ilyenkor kell kikapni, gyengeséget színlelni, visszavonulást mímelni, és aztán könyörtelenül visszacsapni.

Persze, némileg nyugodtabbak lennénk, ha Kékfogú Harald büszke unokája, a hórihorgas viking harcos, Zlatan Ibrahimovic nem kényszerült volna a maródiak listájára. Csak a nagy Odin a megmondhatója, mi lett volna a végeredmény, ha Zlatan a pályán marad. (Alighanem folytattuk volna az ellenállhatatlan rohamokat, és újabb gólokkal terheljük a déltengeri kalmárok hálóját.)

Zlatantalanságunkban taktikát váltottunk, döntetlenre jegeltük a mecccset magabiztosan, mígnem az utolsó pillanatban lesújtott a sors keze, amelyet alighanem a gazdag mór kereskedők pénze irányított.

Nem szokásom a játékvezetőkkel foglalkozni, de a bíró durván belenyúlt a meccsbe. Tisztán látszott, hogy gólt megelőző svéd akciót szabálytalanul állították meg a spanyolok. Az Ibrahimovics helyére bejött Markus Rosenberg (Rózsahegyi Márk) a spanyol kaputól körülbelül húsz méterre vette volna át a labdát, amikor belső védő - hogy Marchena vagy Albiol, arra már nem emlékszem - aljas brutalitással földbe dolgozta. Rendelkezésemre áll a egy rejtett kamerával készült felvétel, amelyen tisztán látható, hogy az egyik védő egy körülbelül öt kilós, enyhén avas Iberico Bellota sonkát dug Rosenberg lábai közé, míg a másik egy banderillával szügyön szúrja, a hős viking összerogy, a korrupt bíró továbbot int, az elkotort labdával Capdevilla indul meg a bal oldalon, előrevágja Villa felé, Mellberg elköveti első hibáját a meccsen, és Petter Hansson sem tud beavatkozni.

Mindegy. Az oroszok nagyon csúnyán bele fognak szaladni a késbe. Lelkesítőnek hallgassunk meg egy szép számot a melodikus death metál halhatatlan alapzenekarától, a Göteborg sound alapító atyjától, az At The Gatestől:

1 komment

Címkék: spanyol ibrahimovic takitikai vereség

A bejegyzés trackback címe:

https://asved.blog.hu/api/trackback/id/tr75520766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úrilány 2008.06.15. 12:31:53

pech, de még bármi lehet...
süti beállítások módosítása